2024 BC Association of Homeopaths Conference Schedule



DAY 1:

$\underline{Saturday\ October\ 26^{th}} \quad (4\ hours + AGM)$

8:30-8:45 8:45-9:00	Registration / Cheek in Opening remarks / introduction
9:00-10:00	Guest Presenters: Gabby Dickert & Sarah Reichmann from Good Commerce (1.0 hour) Elevate your practice: Mastering personal branding & digital marketing practices to build stronger client connections
10:00-10:30	Short coffee & tea break (30 min)
10:30-11:30	Guest Presenters: Gabby Dickert & Sarah Reichmann from Good Commerce (1.0 hour) Elevate your practice: Mastering personal branding & digital marketing practices to build stronger client connections
11:30-12:30	Andrea Ring (1.0 hour) Animal Homeopathy
12:30-2:00	Lunch (1.5 hours)
2:00-3:00	Shreya Sachapara (1.0 hour) Case Presentation
3:00-5:00	AGM (2 hours)

2024 BC Association of Homeopaths Conference Schedule



DAY 2:

Sunday October 27th (6 hours)

8:30-8:45 8:45-9:00	Registration / Check in Opening remarks / introduction
9:00-10:30	Ingrid Schutt (1.5 hours) Same Causation / Different Remedies
10:30-10:45	Short coffee &tea break (15 min)
10:45-12:15	Shoshana Scott (1.5 hours) Homeopathy and animal welfare
12:15-1:45	Lunch (1.5 hours)
1:45-3:15	Roland Guenther (1.5 hours) Remedies for Collective Traumatization: Placenta and Manitou Lake
3:15-3:30	Short coffee & tea break (15 min)
3:30-5:00	Nathalie Allen (1.5 hours) Research in Homeopathy